Welcome to University of Traditional Medicine(UTM), Mandalay .This web site is launched on 11.11.2019.( ၁၃၈၁ တန်ဆောင်မုန်း လပြည့်နေ့ တွင်လွှင့်တင်သည်။)

တိုင်းရင်းဆေးတက္ကသိုလ် ၂၀၁၉-၂၀၂၀ ဘဏ္ဍာရေနှစ် တည်ဆောက်ရေးလုပ်ငန်းများအချိန်မီပြီးစီးရေး အတွက် ကြည့်ရှုစစ်ဆေးခြင်း

တိုင်းရင်းဆေးတက္ကသိုလ် ၂၀၁၉-၂၀၂၀ ဘဏ္ဍာရေနှစ် တည်ဆောက်ရေးလုပ်ငန်းများအချိန်မီပြီးစီးရေး အတွက်  ကြည့်ရှုစစ်ဆေးခြင်း

ယနေ့(၂၅-၆-၂၀၂၀)ရက်နံနက် ၈း၃၀ အချိန်တွင် တိုင်းရင်းဆေးတက္ကသိုလ် ၂၀၁၉-၂၀၂၀ ဘဏ္ဍာရေနှစ် တည်ဆောက်ရေးလုပ်ငန်းများအချိန်မီပြီးစီးရေး အတွက် ပြည်သူ့လွတ်တော် ကိုယ်စားလှယ် ဒေါက်တာလှမိုး၊ အမျိုးသားလွတ်တော် ကိုယ်စားလှယ် ဒေါက်တာသန်းဝင်း၊ ပါမောက္ခဒေါက်တာသိန်းဇော်လင်း(ပါမောက္ခချုပ်)၊ ဒုတိယပါမောက္ခချုပ်(စီမံ)၊  ဒုတိယပါမောက္ခချုပ်(သင်ကြား)၊ မော်ကွန်းထိန်း ၊ သက်ဆိုင်ရာတာဝန်ရှိသူများနှင့် တွေ့ဆုံပွဲအစည်းအဝေး ပြုလုပ်ခဲ့ပြီး နောက်
တိုင်းဒေသကြီးဦးစီးဌာနမှူး၊ ဆေးရုံအုပ်၊ စက်ရုံမှူး နှင့် Third Party တာဝန်ရှိသူများ မြို့နယ်တည်ဆောက်ရေးလုပ်စိစစ်ကော်မတီဝင်များ နှင့်အတူ
 ကြည့်ရှုစစ်ဆေးခြင်းများ ပြုလုပ်ခဲ့ပါသည်။

Visitors

Today 19

Yesterday 14

Week 115

Month 333

All 37903

Currently are 2 guests and no members online

2023 © University of Traditional Medicine Mandalay, Myanmar. All Rights Reserved. | Themes by Agethemes | CM by K Network Web Services.